Кратко меню 

ЗАЩО КАРИКАТУРА ИЛИ ПОРТРЕТ?

- Факт е, че за разлика от другите подаръци, карикатурата и портретът са универсални, подходящи за всеки повод. Също така са винаги на видно място, което позволява на младоженците, юбилярът или рожденикът да се усмихва винаги, когато види картината. Те са вечни подаръци.


МОГА ЛИ ДА ПОЛУЧА ПРЕДВАРИТЕЛНА СНИМКА НА ПРОДУКТИТЕ ВИ, ПРЕДИ ДА ГИ ИЗПРАТИТЕ?

- Може да получите единствено снимка на предварителната скица по желание.Продуктът може да видите в окончателния вариант,единствено при доставката.


КАК МОГА ДА ПОРЪЧАМ ОТ ТОЗИ САЙТ?

- Можете да използвате формата за поръчка. Ако имате затруднения да я използвате, можете да изпратите информацията и снимките директно на е-мейл : Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


КАК СЕ ИЗВЪРШВА ДОСТАВКАТА И ПЛАЩАНЕТО?

- Доставката на продуктите ни става чрез куриерска фирма и лично. Плащането чрез куриерска фирма става с наложен платеж, а личното - чрез банков превод.


КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА ИЗГОТВЯНЕТО НА ЕДИН ПРОДУКТ?

- Стандартното време за рисуването на една карикатура е 1-2 дни, на портрет - 2-3 дни, комикс - 2-3 дни, пейзаж- 2-3 дни, тениска - 2-3 дни, чаша - 1-2 дни, илюстрация - 1-2 дни.

Поради спецификата на декорацията, времето за изработка варира от 1 до 30 дни.


КАКВО Е НУЖНО ДА ИЗПРАТЯ, ЗА ДА ПОРЪЧАМ ПРОДУКТ?

- За да поръчате картина, задължително трябва да ни изпратите снимка или снимки на лицата, които искате да изобразим, или снимка на пейзажа, който искате да пресъздадем. Желателно е снимките да са с добро качество. За карикатурите и комиксите е важно да ни изпратите информация за това как искате да изглеждат (повод, хоби, интереси, работа и др.)


ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА СЕ НАРИСУВАТ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНО ЛИЦЕ?

- Да, разбира се! Уверете се каква ще бъде цената на нарисуваната картина